Stödmedlem


Bli stödmedlem och få en bonus


Vi är en liten församling med ett stort ansvar för de fina kyrkor vi har att förvalta och den verksamhet vi bedriver. Ibland räcker resurserna inte riktigt till och ditt stöd kan vara guld värt även om det är ringa.

För endast 100 kronor om året kan du bidra till att stödja vår verksamhet. Ditt bidrag hjälper oss att fortsätta att vara en naturlig samlingspunkt och ha en verksamhet med såväl våra beprövade som nya gratis erbjudanden. Som en bonus och tack för ditt bidrag erbjuder vi under 2019 en särskild guidning genom kyrkorna i församlingen. Det är en perfekt välkomstbonus för dig som är ny i församlingen eller bara har ett intresse för historia, kristendom och kyrkoarkitektur.Du kan vara anonym


Swisha in ditt bidrag till oss och skriv stödmedlem + ditt namn i meddelandefältet. Du kan också välja att vara anonym stödmedlem utan registrering genom att bara skriva stödmedlem i meddelandefältet. Om du vill bidra med en större summa än 100 kronor så är det givetvis mer än välkommet! Tack!